Мъж е осъден на 2 години затвор и 5 хил.

...
Мъж е осъден на 2 години затвор и 5 хил.
Коментари Харесай

Дрогиран шофьор опитал да избяга от полицията с плуване

Мъж е наказан на 2 години затвор и 5 хиляди лева санкция, откакто се е признал за отговорен, че е карал след приложимост на опиати, оповестиха от прокуратурата. Той е задържан след полицейска инспекция във Варна през юни. Тогава служителите на реда спрели ръководената от него кола, в която пътувал още един мъж, с който малко по-рано пушили марихуана. Полицаите усетили миризмата и почнали инспекция, при която разкрили кутия с пакетчета марихуана. Опитали се да арестуват водача, само че той побягнал към варненското пристанище.

" След гонене на беглеца и възпроизвеждане на изстрел със стоппатрон от органите на реда, Г. съумял да прескочи четириметровата ограда на пристанището. Скочил във водата и почнал да плува. По време на опита да избяга от полицейските чиновници, той се наранил в заострените шипове на пристанищната ограда. Преценил, че силите и пострадването няма да му разрешат да избяга с плуване, и се върнал назад към кея. С помощта на корабно въже бил изтеглен от водата и отведен в болничното заведение под полицейска защита, където му била оказана здравна помощ ", написа в известието на прокуратурата.

В колата са открити над 32 грама марихуана, а експертизата е потвърдила, е в кръвта на водача е имало следи и от метаамфетамини, оповестяват от държавното обвиняване. 35-годишният мъж се е признал за отговорен и съглашението е утвърдено от варненския областен съд. То не предстои на обжалване.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР