Мъж е обвинен в тормоз и преследване, след като е

...
Мъж е обвинен в тормоз и преследване, след като е
Коментари Харесай

Мъж, забелязан около 30 пъти близо до дома на Тейлър Суифт, е обвинен в преследване

Мъж е упрекнат в тормоз и гонене, откакто е видян покрай нюйоркския дом на певицата Тейлър Суифт " към 30 пъти " в последните два месеца, съобщи ДПА, базирайки се на правосъдна информация.

Дейвид Кроу (33 г.) от Сиатъл, щата Вашингтон, е арестуван в понеделник вечерта наоколо до къщата на изпълнителката и са му повдигнати двете обвинявания. Той е задържан, откакто полицията се отзовала на повикване за " прочувствено смутен мъж, който се държи безредно ". В сряда Кроу е изправен пред съд в Ню Йорк, като е освободен при изискване, че бъде подложен под наблюдаване.

В жалбата се показва, че чиновник от защитата е забелязал мъжа на мястото " към 30 пъти " от 25 ноември насам, като Кроу е бил помолен 10 пъти да не доближава постройката. В същия ден, в който се яви в съда, Кроу още веднъж е задържан и упрекнат в " незаконно пренебрежение ", откакто служителите на реда пристигнали при незабавно повикване за мъж наоколо до дома на Тейлър Суифт. Не е ясно дали мъжът е задържан и упрекнат преди или след явяването му пред съда в сряда, отбелязва ДПА.

Дейвид Кроу ще се яви в съда на 3 март по обвиняванията в гонене и тормоз. Не е ясно по кое време ще бъде изправен пред Темида по другите обвинявания.

Суифт, която има многочислени почитатели, е обект на " преследвачи " в дома си в Трайбека, Ню Йорк, както и в къщите, които има в Калифорния и Роуд Айлънд, напомня ДПА.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР