Мъж е нападнал двама души с коса в Слънчев бряг.

...
Мъж е нападнал двама души с коса в Слънчев бряг.
Коментари Харесай

Пиян младеж нападна с коса двама души в Слънчев бряг, единият почина

Мъж е нападнал двама души с коса в Слънчев бряг. Инцидентът е станал на 25 март към 1:30 часа в помещение на помпената станция в Слънчев бряг.

В късните вечерни часове трима мъже използват алкохол пред питейно заведение в Слънчев бряг. Единият от тях забелязал каруца със свои познати, обитаващи помещение към помпената станция в курортния комплекс и предложил на останали двама да се реалокират там и да продължат да пият.

Около 01:30 ч. на 25 март единият от тримата – 23-годишен престъпно проявен, излязъл след сдърпване с други от компанията и се върнал с коса, с която нанесъл удари на останалите двама. Единият с пострадване в региона на главата е откаран в УМБАЛ - Бургас и настанен за лекуване, само че след ден и половина престой подписал документи и напуснал болничното заведение. Впоследствие благодарение на двама другари е откаран в родното си село - Войнягово, Карловско, където в ранните часове на 29 март е умрял. По случая в е формирано досъдебно произвеждане, написа " Фокус ", съобщи Novini.bg.

Вторият потърпевш е получил по-леки пострадвания в региона на тялото и крайници.

По случая в районно управление (на МВР) Несебър е формирано досъдебно произвеждане. Извършителят на действието е арестуван. Разпитани са очевидци на случая. Работата по случая продължава.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР