Мъж е намерен застрелян в гараж в столичния квартал "Хиподрума",

...
Мъж е намерен застрелян в гараж в столичния квартал "Хиподрума",
Коментари Харесай

Застреляният мъж в София бил с прерязано гърло

Мъж е открит убит в гараж в столичния квартал "Хиподрума ", оповестиха за Novini.bg от Столична дирекция на вътрешните работи. Тялото е намерено от хора, живеещи в региона. Сигналът в полицията е постъпил през вчерашния ден в 19.30 часа. Огледът е открил, с изключение на огнестрелна рана, и пострадвания с нож. Полицията работи по откриване на закононарушението. Към момента не се изключва нито е една версия. Огледите не престават.
По неофициална информация убитият мъж е на 46 години, открит е прострелян и обезглавен. Мъжът употребявал като работилница гаража, в който е открит мъртъв, описаха съседи. Те прибавиха, че не познават мъжа, защото той не живеел във въпросния блок, а единствено бил наел гаража.
Съседите обявиха, че не са чули и видели нищо подозрително нощес, по време на осъществяване на тежкото закононарушение. За жестокото ликвидиране е арестуван 46-годишен мъж, другар на убития. Той е задържан в дома си. По първична информация жертвата и обвиненият за убийството са се познавали от доста години и са били в близки връзки. Най-вероятната причина за закононарушението е любовен триъгълник. По първична, непотвърдена информация, оръжието, с което е осъществено убийството, е законно притежавано.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР