Мъж е извършил кражба на парична сума от заведение във

...
Мъж е извършил кражба на парична сума от заведение във
Коментари Харесай

Мъж открадна чашка с пари от заведение във Варна СНИМКИ

Мъж е направил кражба на парична сума от заведение във Варна. Това твърди Георги Аламуров - той показа видео от кражбата и написа в обществената мрежа Фейсбук, че случката се е развила на 6-и юли в 12:04 часа.

Заведението се намира на пешеходната улица, в подножието на ФКЦ Варна. На споделеното от Георги видео се вижда по какъв начин мъжът безусловно ляга на бара, като се твърди, че в този миг той е взел чашка, в която са били оставени пари. Заведението било затворено в този миг.

" Лицето бърка зад затворения бар и взема чашка с пари. Да, по този начин е - неработещо заведение и оставени пари - факт ", написа Георги.

Соченият за апаш е съпроводен от жена и дете в бебешка количка. На фрагментите се вижда, че той протяга ръка към бара, до момента в който дамата забавлява детето, махайки с ръце.

" За парите - ясно, пихме една студена вода. Ако някой разпознае индивида на клипа (макар че лицето му не се вижда ясно), ще се веселя да се свърже с мен ", добавя Аламуров.



Собствениците на заведението са подали сигнал в полицията.

" И на двамата лицата се виждат. И двамата са забъркани. Полицията, в случай че се заеме, ще ги открие. Възможно е дамата да му е споделила къде са парите. И какъв брой индиферентно стои, до момента в който този се търкаля по бара, че след това и чантичката си дава, да приберат " откритото ", написа в секцията за мнения Дени М.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР