Мъж е изчезнал в Чипровския Балкан, научи агенция BulNews. Той

...
Мъж е изчезнал в Чипровския Балкан, научи агенция BulNews. Той
Коментари Харесай

Драма в Чипровци! Мъж изчезна с врачански джип в Балкана, започна мащабна акция по издирването му

Мъж е липсващ в Чипровския Балкан, научи организация BulNews. Той е в неопределеност от нощес, откакто съобщил на околните си, че е затънал с джипа си. 
За случая заяви кметът на градчето Пламен Петков. Той съобщи, че изчезналият е Павлин Найденов, прочут в Чипровци като Палчо Техниката. Вчера той бил излязъл в планината с белия си джип „ Сузуки “ с врачанска регистрация. Към 18 часа се обадил на сина си, който живее в чужбина, и му споделил, че е затънал в мочурище. След това околните му изгубили връзка с него. 
Вече е почнала огромна акция по издирването на мъжа, в която са се присъединили профилирани екипи и горски чиновници. Пожарната е изпратила дрон, с който да бъде огледан региона. Близките са изискали от прокуратурата информация за координатите на мобилния телефон на Найденов. 
Периметърът, който би трябвало да се ревизира обаче е извънредно огромен. По тази причина кметът на Чипровци моли съгражданите си за помощ. Петков приканва, в случай че някои инцидентно е забелязал Палчо през вчерашния ден в планината, да даде информация за региона в който го е видял. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР