Мъж е бил пребит и ограбен в монтанското село Расово,

...
Мъж е бил пребит и ограбен в монтанското село Расово,
Коментари Харесай

Екшън в Монтанско! Бандит нокаутира мъж, сви му парите и покупките

Мъж е бил пребит и ограбен в монтанското село Расово, оповестиха от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Екшънът се разиграл към 19.30 часа в петък на улица в селото. Бандит причакал 48-годишен локален гражданин, който се прибирал от пазар. С няколко удара грабителят го повалил на земята и небрежно претарашил облеклата му. В джоба на панталона на нокаутирания мъж той намерил сумата от 100 лв., след което сграбчил плика му с хранителни артикули и си плюл на петите, като оставил мъжа в безпомощно положение.
След като се свестил, потърпевшият подал сигнал в полицията. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, осъществен е оглед и е формирано досъдебно произвеждане. В разултат на извършено следствие по "горещи следи ", чиновници на полицейския сектор в Медковец са открили причинителя. Оказало се, че това е 28-годишен престъпно проявен от същото село. Той е направил признания и е предал част от отнетата парична сума. Той обаче възстановил единствено 80 лв. от плячката си, останалите 20 бил към този момент похарчил.
Бандитът е арестуван за 24 часа в ареста в Лом. Работата по случая продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР