Мъж е бил жестоко убит около 10:30 часа в събота

...
Мъж е бил жестоко убит около 10:30 часа в събота
Коментари Харесай

Жестоко убийство в Пловдивско

Мъж е бил грубо погубен към 10:30 часа в събота в пловдивското село Пъдарско, научи Plovdiv24.bg.

След подаден сигнал служителите на реда намерили натрупа на 74-годишен мъж от Пъдарско. Тялото му било в кръв и са били открити осем броя порезно-прободни рани, в региона на тялото и главата. Иззета била кръв, открита върху камък до натрупа. От следствието останали съществени подозрения, че към 30 минути преди приемането на сигнала, потърпевшият е взел участие в сдърпване с 27-годишен мъж, психичноболен.

През 2017-а година обвиненият бил настанен за лекуване в клиника с диагноза шизофрения. Той неотложно е бил издирен и арестуван от органите на реда. По облеклата му била видяна кръв. От извършени беседи с живущи в селото било открито, че директно след спречкването сред двамата последният се отправил към дома си, а малко по-късно се е върнал на мястото на убийството, носейки в себе си коса.

В дома на 27-годишния мъж било осъществено претършуване и изземване, а в двора на къщата е открита и конфискувана коса със зацапвания от кръв по нея. Психичноболният даже е опитал да почисти кръвта, с цел да се заличи следите. Случаят е докладван на дежурен прокурор и е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР