Мъж е арестуван по подозрение в убийство, след като трима

...
Мъж е арестуван по подозрение в убийство, след като трима
Коментари Харесай

Мъж с бус прегази безразборно хора в Нотингам, уби трима

Мъж е задържан по съмнение в ликвидиране, откакто трима души бяха прегазени с бус в британския град Нотингам.

Инцидентът се е разиграл към 4 часа сутринта локално време. Полицията е била извикана наоколо до центъра където е разкрила двама души мъртви на улицата. На към 3 км от мястото е открит и мъртъв мъж.

След това служителите на реда се отзовали на различен случай, при който микробус се опитал да прегази трима души. В момента те се лекуват в болница.

Полицията в града дефинира обстановката като " сериозна ", като съобщи, че съгласно нея случаите са свързани. Арестуван е 31-годишен мъж по съмнение в ликвидиране.

" Това е отблъскващ и драматичен случай, който лиши живота на трима души ", съобщи основният служител на реда Кейт Мейнел. " Смятаме, че и трите случая са свързани и имаме арестуван мъж. “ Тя съобщи, че следствието е в " ранен етап ", като детективите работят, с цел да изяснят какво се е случило.
Редица пътища в града ще останат затворени, до момента в който тече следствието.

Премиерът Риши Сунак благодари на полицията и службите за незабавна помощ за продължаващата реакция, като съобщи, че е " осведомен за развиването на обстановката ". " Мислите ми са с ранените, както и със фамилията и околните на тези, които са изгубили живота си ", сподели той.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР