Мъж е арестуван от столичната полиция след сигнал на родители,

...
Мъж е арестуван от столичната полиция след сигнал на родители,
Коментари Харесай

Арестуван е мъж за блудство с деца в столично училище

Мъж е задържан от столичната полиция след сигнал на родители, че е блудствал с децата им в постройката на 17-о СУ " Дамян Груев " в столичния квартал „ Западен парк “. Задържаният е прочут на полицията, само че е работел като снабдител на храни и е имал право да е в постройката.

По първична информация случаят е станал през вчерашния ден. Ученици настояват, че мъжът е затворил в тоалетната две девойки от първи клас, като, съгласно някои деца, той е показвал нецензурен клипове от телефона си. Според източници на bTV, по-късно е имало опит за блудничество и досъдебното произвеждане се води точно за такова закононарушение.

Камерите на учебното заведение са конфискувани и се преглеждат от полицията. С децата работи психолог, а родителите им са поканени на среща, чака се да подадат тъжба. Разпитани са в наличието на арбитър.

Арестуваният се споделя Валентин Асенов, регистриран за обири. Той е на 33 година, работи към компанията, която зарежда стола и лавката на учебното заведение. Той е влезнал през задния вход с ключ. Министерство на вътрешните работи ревизира компанията снабдител на храни в учебното заведение.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР