Мъж е арестуван от полицията в Милано във връзка с

...
Мъж е арестуван от полицията в Милано във връзка с
Коментари Харесай

Нашенецът, убил италианка с буркана мармалад: Поисках ѝ няколко евро, тя не ми даде и после ...

Мъж е задържан от полицията в Милано по отношение на убийството на Карла Кватри Боси, на 90 години, която бе открита мъртва в къща в южните околности на италианския град. Той е бил служащ в нейната плантация, на 22 години е, споделя се Дамян Борисов Добрев и е българин по народност, предава "Ла Република ".

Младият мъж е работил и живеел във фермата на жертвата в южните околности на Милано, където е осъществено закононарушението. Мотивът за убийството са пари. През миналата нощ мъжът е признал за убийството: "Не желаех да я умъртвявам, само че получих припадък на яд ".

Мъжът е разказал още, че е изискал дребна сума пари от остарялата жена, става дума за няколко десетки евро. Тя обаче отказала. Тогава той изпаднал в гняв, сграбчил буркан със сладко, с който блъснал дамата.

"Убих я, тъй като не искаше да ми даде няколко десетки евро, които ѝ желаех ", споделя Дамян след убийството.

Бурканът със сладкото бил открит строшен на пода. Установено е, че мъжът е взел от жертвата 150 евро, с които си купил алкохол. Също по този начин е бил отмъкнал и бижута, които по-късно били открити в раница в шкафче в стаята в къщата, в която е живеел от две години и половина.

От показанията на членовете на фамилията на убитата е станало ясно, че през последната година е имало обири а дребни пари. На тях обаче не се е придавало огромно значение, тъй като всички са си мислели, че парите са се изгубили вследствие на заплеснатост.

Младият българин е обитавал в къщата в границите на план за интеграция, спонсориран от общината в Милано. Храната и подслона му са били обезпечени, както и дребни суми в подмяна на работата, която той полагал.

Във фермата са били приютени четирима чужденци: филипинец, който е там от години, две момчета от Централна Африка и българинът.,

На конференция на локалната полиция стана ясно,че тримата служащи, които нямат отношение към закононарушението, са разпознали заподозряния.

Полицията е намерила следните доказателства: следи от кръв, отпечатък на обувка, съчетаем с такива от мястото на престъплението, и облекла, които са били носени по време на закононарушението, към този момент готови за пране в пералня.

Тялото на дамата, майка на притежателя на фермата, е било открито от секретарка в стая по време на ремонт. По думите ѝ, по натрупа е имало доста пострадвания по главата, калъфка е била сложена върху главата ѝ, с цел да се спре кръвта от огромна рана на черепа ѝ, а ръцете ѝ били вързани с чаршаф.

Според правосъдните медици, убийството е станало предната вечер, на 4 януари. Убиецът е влачил тялото няколко метра. Във фермата е живял и синът на убитата, само че по време на нещастието той не си е бил вкъщи. Стаята, в която е живеела дамата, е била обърната с главата на горе.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР