Мъж е арестуван и обвинен, след като счупил 13 ребра

...
Мъж е арестуван и обвинен, след като счупил 13 ребра
Коментари Харесай

Задържаха мъж, пребил приятелката си в Монтана

Мъж е задържан и упрекнат, откакто счупил 13 ребра на приятелката си и се заканил да я убие . Жената е настанена в болница в тежко положение , оповестяват от Районна прокуратура Монтана. 

Разследването по случая почнало, откакто е получен сигнал от болничното заведение, където е призната 46- годишната потърпевша. Лекарите съобщили, че при тях е настанена пациентка с голям брой счупвания на гръдния панер
 
Започва следствие и криминалисти откриват, че на 20.05.2022 година, в гр. Монтана, 50-годшният Г.Г. е нанесъл побой на И.И. (на 46 години), с която живеел на фамилни начала . Деянието е осъществено в изискванията на домашно принуждение. Спрямо дамата било упражнено както физическо, по този начин и психическо принуждение посредством отправяне на закани против живота и здравето й, разкриват проверяващите. 

" Вследствие на побоя на потърпевшата е била породена междинна телесна щета , изразяваща се в строшаване на 13 ребра, с навлизане в гръдната празнина . Това е довело до разстройство на здравето, краткотрайно рисково за живота й ", допълват от районната прокуратура в Монтана. 

Предстои Районна прокуратура – Монтана да внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на причинителя на действията.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР