Мъж души жена си пред детето, съдът му забрани да

...
Мъж души жена си пред детето, съдът му забрани да
Коментари Харесай

Баща се стресна след Тате, стига си душил мама

Мъж души жена си пред детето, съдът му забрани да я приближава. Жител на Карлово е отхвърлен за 3 месеца от вкъщи си. За същия интервал няма право да приближава приятелката си, с която живеел на фамилни начала, службата й, както и местата й за обществени контакти и отдих. Той ще би трябвало да заплати и 200 лева санкция. Това постанови Карловският областен съд, откакто дамата е завела дело за домашно принуждение. Пострадала Таня Николова твърди, че в последните години е била подлагана на нечовечен душевен и физически тормоз от Кирил Атанасов. 
Свидетел на свадите и побоищата постоянно ставала малолетното им дете. Така се случило и на 30 декември м.г., когато сестрата на Николова била в жилището им дружно с щерка си. Пред нея Атанасов почнал да наскърбява жена си и да я гони. Тя облякла палтото си, като имала желание краткотрайно да излезе, до момента в който мъжът й се успокои. Сестра й обаче залостила входната врата и скрила ключовете.
Николова сграбчила телефона, с цел да се обади на полицията, само че Атанасов го измъкнал и го счупил. Завлякъл Таня към дивана, нанесъл й няколко удара и я стиснал мощно за шията. Жената не можела да си поеме въздух и се задушавала, само че биячът не я пускал. Сестра й стояла в профил и следила безучастно. С последни сили Николова съумяла да извика за помощ. 
"Тате, стига си душил мама ", разкрещяло се детето на двойката, което дотичало в стаята. Бащата се стреснал и отхлабил примката, а дамата съумяла да се отскубне и да се обади на тел. 112, пише  "24 часа ". Пред съда Атанасов обяснил, че партньорката му си имала ухажор, отсъствала по цели нощи и оставяла момиченцето на грижите на непознати хора. 
Той отрекъл да я е душил, само че в заключението на правосъдна медицина са разказани травматични увреждания по шията. Жертвата твърди, че след случая е на успокоителни и в непрекъснат боязън за живота си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР