Мъж, диагностициран с COVID-19, е сложил край на живота си

...
Мъж, диагностициран с COVID-19, е сложил край на живота си
Коментари Харесай

Не приеха в болница мъж с COVID-19, той не издържа психически и се самоуби

Мъж, диагностициран с COVID-19, е поставил завършек на живота си поради утежняване на психическото му положение, оповестява " Флагман ".

Той се чувствал изнемощял, с всеки минал ден след диагностицирането му, положението му се влошавало и считал, че няма да може да се оправи.

Източник на изданието твърди, че близки на самоубиеца са разкрили индивида мъртъв в дома му тази заран. Драмата се разиграва в бургаския жк " Меден рудник ".

Сложил е завършек на живота си като се е самопрострелял с ловна пушка.

Близък негов родственик показа:

„ Тъй като всички се отнасяме безконтролно, извънредно време е да ви кажа, че видях от първо лице към този момент нефункциониращата ни здравна система. Руско избра да постави завършек на живота си, тъй като не искаше в последните си дни да тежи на най-близките”.

Жителят на жк „ Меден рудник” бил диагностициран през предходната седмица с COVID-19, откакто се почувствал нерадушен. Приятелите му не знаят да е имал съпътстващи болести. Във вторник и сряда обаче положението му се влошило до там, че персоналният му доктор го е определил като напреднала бронхопневмония. Пациентът към този момент мъчно дишал и имал доста висока температура.

Изпратена е кола за спешна помощ в сряда вечерта, с цел да приведе болния човек в инфекциозното поделение на УМБАЛ-Бургас. В приемно отделени обаче се оказало, че няма места нито в инфекциозното поделение, нито в реанимацията, където са тежките случаи. Това е била и повода Руско да бъде върнат назад в дома му с колата за спешна помощ.

Той нямал семейство. С брат си делял двуетажна къща до ДГ „ Делфин”.Брат му се грижел за него, доколкото е било по силите му, само че с това съсотяние не можел да се пребори. Това била и повода Руско да вземе ловната си пушка и да стреля в главата си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР