Мъж, чийто приятел от детството беше намушкан до смърт от

...
Мъж, чийто приятел от детството беше намушкан до смърт от
Коментари Харесай

„Приятелят ми беше намушкан 30 пъти от сатанински педофил – моля, никога не пускайте убиеца му от затвора“

Мъж, чийто другар от детството беше намушкан до гибел от демонски педофил посред Ковънт Гардън, проговори откакто откри, че килърът му може да бъде на независимост след месеци.

Едуард Кроули, безприютен поддръжник на дявола, кръстил себе си на известния сатанист Алистър Кроули, беше наказан на пожизнен затвор за това, че намушка с нож 12-годишния Диего Пинейро- Вилар 30 пъти с кухненски нож на 7 май 2000 година Сега на 76 години, той за първи път получи право на условно освобождение през август 2022 година и макар че първият му опит за освобождение беше отхвърлен, в този момент му е позволено да кандидатства още веднъж.

Шокиран от новината, че килърът на неговия другар от учебно заведение може скоро да може още веднъж да се разхожда по улиците, Уилям Рийд приказва с Mirror, откакто то разпали решимостта му да търси правдивост за Диего и да предотврати бъдещи нещастия. И Уилям, и Диего дойдоха в Англия през 1997 година и бяха записани в един клас в испанското учебно заведение Vicente Cañada Blanch на Портобе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР