Мъж, чиято сестра е била убита преди 28 години, моли

...
Мъж, чиято сестра е била убита преди 28 години, моли
Коментари Харесай

Брат с разбито сърце моли известен убиец да признае за убийството на сестра си преди 28 години

Мъж, чиято сестра е била убита преди 28 години, моли палач на деца и сериен изнасилвач да признае, че е била една от жертвите му.

Разбитият сърце Крейг Ууд приказва преди годишнината от изгубването на сестра си Дебора Ууд на 4 януари 1996 година, когато тя е била единствено на 20 години. За финален път е забелязана да напуща Big Lil's Pub в Лийдс, преди тялото й да бъде намерено 10 дни по-късно покрай гара Бърли, където е била залята с бензин и запалена.

Убиецът й в никакъв случай не е открит, а в този момент тя брат сподели, че възнамерява да написа на индивида, който счита, че е виновен за нейното ликвидиране Джон Тейлър, който сега излежава доживотна присъда за убийството на 16-годишната Леан Тиърнан през 2000 година Брат й има вяра, че има ужасяващи прилики сред убийството на Лиан и убийствата на Дебора.

Г-н Ууд споделя, че Тейлър е държал вързаното тяло на Лиан в хладилна камера, преди да я погребе в гората. Смята се, че Дебора също е била държана на склад, защото в тялото й към момента е имало алкохол,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР