Мъж благодари сърдечно на служители на Районно управление-Кирково, подали ръка

...
Мъж благодари сърдечно на служители на Районно управление-Кирково, подали ръка
Коментари Харесай

Мъж благодари на полицията в Кирково за човешка постъпка в труден за него момент

Мъж благодари сърдечно на чиновници на Районно управление-Кирково, подали ръка на неговите родители в сложен за тях миг

В благодарствено писмо, адресирано до шефа на ОДМВР-Кърджали, Николай Николов показва откровената си признателност към началника на РУ-Кирково и четирима чиновници в районното ръководство.

Мъжът, който живее в Ботевград, получил тревожната новина , че родителите му с а претърпели пътен случай , пътувайки от село Бенковски към Кирково. Незабавно тръгнал натам и до момента в който пътувал, смутен за околните си, потърсил връзка с дежурния чиновник в полицията.

На телефона бил младши специалист Красимир Арнаудов , който съумял да успокои жителя, насочил го къде са настанени неговите близки, обяснил му, че автомобилът им към този момент е в ръководството. След дългото пътешестване от близо 300 км , в късните вечерни часове, мъжът дошъл в града и незабавно се отправил към Районното ръководство.

За негова изненада там го чакал началникът гл.инспектор Михаил Димитров – той освен му вдъхнал кураж, само че предложил и го придружил до болничното заведение в Кърджали, където били настанени потърпевшите . От него схванал и повече детайлности за помощта, която тримата чиновници на районното ръководство – Асен Кирков, Митко Солучков и проверяващ служител на реда Десислава Боянова , са оказали на неговите ранени родители.

Получих схващане и извънредно професионално отношение от всички тях, написа в писмото си господин Николов. Поздравява ги за проявената подготвеност и почтеност и не намира думи да изкаже своята благодарност за тяхното човешко отношение и подадена ръка в този тежък миг.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР