Мъж без книжка на 35 години е блъснал патрулен автомобил

...
Мъж без книжка на 35 години е блъснал патрулен автомобил
Коментари Харесай

Шофьор без книжка се заби в патрулка при гонка с полицията в Кърджали

Мъж без брошура на 35 години е блъснал патрулен автомобил на ОД на МВР-Кърджали, като преди този момент три пъти не се е подчинил на подаден стоп сигнал за инспекция. Инцидентът е станал през днешния ден малко след 16,30 часа на ул. "Първи май " в регионалния град, оповестиха от Регионалния пресцентър на Министерство на вътрешните работи.

От там прецизираха, че леко са потърпевши двама пътни служители на реда, които са минали през прегледи в Спешното поделение на локалната болница.

Водачът на лек автомобил "Мерцедес " не се подчинил на подаден сигнал за прекъсване още на контролно-пропусквателен пункт "Чилик ", по-късно на входа на Кърджали и за трети път на ул. "Първи май " в града. Патрулният автомобил е бил ударен от бягащия в посока към Момчилград водач.

При направена инспекция е открито, че лидерът не има удостоверение за правоуправление на моторно транспортно средство. Тестовете за алкохол и опиати са с негативен резултат, показват от Регионалния пресцентър на Министерство на вътрешните работи. На мястото на произшествието е осъществен оглед. Работата по изясняване на случая продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР