Мъж беше убит посред бял ден близо до столичен мол.

...
Мъж беше убит посред бял ден близо до столичен мол.
Коментари Харесай

Убиха бивш служител на Криминална полиция до столичен мол


Мъж беше погубен измежду бял ден покрай столичен мол. Мъжът, на забележима възраст към 50 години, е бил открит с три огнестрелни рани в корема и в главата, в региона на мол " Парадайс център " в кв. " Лозенец " в София.

Вижте фотоси в.

Официално от Министерство на вътрешните работи към този момент оповестяват единствено, че сигналът е получен към 9.30 часа тази заран. Той е бил за прострелян мъж в двора на жилищна кооперация в ж.к. " Лозенец " при ул. " Банат ". Към адреса неотложно са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. Пострадалият обаче е умрял по време на превозването му към болнично заведение.

По неофициална информация на простреляният е Любо Иванов, някогашен чиновник в отдел Криминална полиция на Столична дирекция на вътрешните работи . Той е бил и шеф на Криминална полиция в столичното 2-ро Районно. Уволнен е от системата преди повече от 10 години.

По информация на " 24 часа " Любомир Иванов бил чиновник на Министерство на вътрешните работи до юли 2016 година, само че през последните години няколко пъти е уволняван и преместван от работа в работа. През 2008 година е задържан , след това съден и оневинен за теч на информация към доближени на Красимир Маринов , прочут като Големия Маргин.

През 2018 година Иванов е разгласен за търсене с алена бюлетина в Интерпол. Бил е упрекнат задочно като член на незаконна група за произвеждане на незаконни цигари , ръководена от фамилията на Бирмите.

Пред bTV очевидци споделят, че колоездач е минал около мъжа и го е прострелял.

Полицията търси причинителите. Преглеждат се записи от камерите. В региона има засилено полицейско наличие.

Очаквайте детайлности.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР