Мъж беше убит от мълния снощи в столичния квартал Люлин.

...
Мъж беше убит от мълния снощи в столичния квартал Люлин.
Коментари Харесай

Лекари за мълнията, убила човек в София: Не сме виждали такова нещо в града, но за съжаление винаги има първи път

Мъж беше погубен от гръмотевица нощес в столичния квартал „ Люлин ”. Починалият човек е бил изумен до момента в който разхождал кучето си сред блоковете в квартала. Първоначално беше обявено, че умрелият е на 20 години, само че в следствие се разбра, че е на 47.

Говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска съобщи в Сутрешния блок на Българска национална телевизия, че мъжът е превозен по най-бързия метод в " Пирогов ", само че положението му е било доста тежко.

Снощи в 20:17 минути в Спешна помощ получили сигнал за мъж, ударен от гръмотевица в " Люлин 6 ". Линейката е пристигнала на място за 8 минути.

" Раненият е бил с витални функционалности, само че в тежко положение. По най-бързия метод е превозен в " Пирогов ". През целия път на превозването са осъществявани реанимационни дейности, само че безусловно преди вратите на " Пирогов " е умрял. Явно е било доста тежък случай. Ударът е бил извънредно тежък. Аз не съм чувала такова нещо да се случва в града, само че за жалост постоянно има първи път ", сподели Сунгарска.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР