Мъж беше похвален за реакцията си, след като съпругата му

...
Мъж беше похвален за реакцията си, след като съпругата му
Коментари Харесай

Мъж беше похвален за реакцията си, след като „правоимащата“ съпруга похарчи 23 000 британски лири за концерт на Тейлър Суифт

Мъж беше окуражителен за реакцията си, откакто брачната половинка му похарчи колосалните £23 000 от парите му, с цел да посети концерт на Тейлър Суифт. Въпреки че нормално няма нищо срещу да показа заплатата си от £160k с безработната си брачна половинка, той не е очаквал тя да резервира толкоз охолно събитие на толкоз висока цена.

Споделяйки историята, братът на брачната половинка му сподели в Reddit: „ Имам сестра, Мелиса*, 37, която е огромен почитател на Тейлър Суифт. Напоследък тя се кара със брачна половинка си Джош, 35, за това по какъв начин тя харчи пари повърхностно. Харченето й е проблем през целия им брак. Мелиса не работи, само че Джош прави към £160 000 ($200 000) на година.

" Всичко пристигна на върха към преди седмица, когато Джош откри, че липсват £23k ($30k) от тяхната спестовна сметка, съгласно брат му, Джош е подслушвал историята на транзакциите на Мелиса и е разкрил по време на хипотетично пътешестване, с цел да види приятеля на Мелиса за една седмица.

„ Тя щеше да кара в един щат и да остане при нея. Мелиса беше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР