Мъж беше оставен да се почеше по главата, след като

...
Мъж беше оставен да се почеше по главата, след като
Коментари Харесай

„Съседът ми започна да цвърчи яростно в градината ми, след като подадох жалба за куче“

Мъж беше оставен да се почеше по главата, откакто съседката му стартира да му „ свири “ ядосано, когато той я помоли да спре кучето си да ака в неговата градина. Разгневеният татко споделя, че дамата е съумяла да си завоюва известност на проблематична, като е била неприятна и е ругаела шумно пред блока си.

Публикувайки в Reddit, мъжът сподели, че кучето й идва в парцела му до три до четири пъти дневно и акане. Но това не е единственият проблем, защото той също се опасява за благосъстоянието на кучето от вида " малко йорки ", казвайки, че дамата не е добър притежател на куче. Той също по този начин има огромни кучета, които могат да го атакуван, в случай че бъдат предизвикани, както и кокошки и кози, които той би трябвало да пази, защото мутрата извършител постоянно се пробва да се приближи до тях.

Той изясни, че на него и фамилията му лиши известно време, с цел да схванат кой е притежател на кучето, само че когато го направиха, се пробваха да върнат кучето в прилежащия комплекс и неговия притежател. 15-годишната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР