Мъж беше объркан, след като откри своя двойник да седи

...
Мъж беше объркан, след като откри своя двойник да седи
Коментари Харесай

Човек намира двойник до себе си в самолета - те имат едно и също име, приятели и хобита

Мъж беше комплициран, откакто откри своя двойник да седи до него по време на полет - и разбра, че имат едно и също име, другари и занимания.

58-годишният Марк Гарланд се регистрираше за полет до Банкок, Тайланд на терминал 2 на Хийтроу, когато чиновниците му споделиха, че „ към този момент се е чекирал “. След 40 минути личният състав най-сетне откри, че има двама Mark Garland в полета - само че приликите не свършват дотук. Те се срещнаха при тръгване и изглеждаха изумително сходни, с идентична бръсната глава.

И когато Марк стигна до мястото си в самолета, той разбра, че е седнал тъкмо до „ другия “ Марк Гарланд. По-младият Марк, водач на рейс от Троубридж, Уилтшър, прекара 11 часа и половина в диалог с „ другия “ – 62-годишен строител от Уормли, Бристол.

Те откриха те живеят единствено на 15 благи един от различен и строителят Марк даже от време на време се качва в рейса на различен Марк. Двамата даже имат общ другар - който пие с 62-годишния Марк в локалната механа. И двамата са необвързани и имат четир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР