Мъж бе осъден на 6 години и 8 месеца затвор

...
Мъж бе осъден на 6 години и 8 месеца затвор
Коментари Харесай

Мъж бе осъден на близо 7 години затвор в САЩ за нападение срещу полицай

Мъж бе наказан на 6 години и 8 месеца затвор в Съединени американски щати за нахлуване против служител на реда по време на щурма на Капитолия от последователи на тогавашния президент Доналд Тръмп преди две години, предадоха Ройтерс и Франс прес.
Всичко по тематиката: Размириците в Капитолия 197
Джулиан Хейтър се признал за отговорен по обвиняване, че е напръскал с пикантен спрей Брайън Сикник и още двама чиновници на реда на 6 януари 2021 година 42-годишният Сикник умрял ден по-късно.

Използвах всеки вероятен късмет, с цел да стана по-добър човек. Това, което се случи на 6 януари – няма думи за него... Ако можеше, бих върнал времето назад, увери на правосъдното съвещание 32-годишният Хейтър, облечен в оранжев гащеризон.

Брайън Сикник умрял от удар, ден откакто хиляди последователи на Тръмп щурмуваха Капитолия в опит да провокират отменяне на загубата му от Джо Байдън на президентските избори през ноември 2020 година Съдебен доктор стигна до умозаключение, че аргументите за гибелта на служителя на реда са естествени, само че изрази убеденост, че стресът, който Сикник е изживял предния ден, е съдействал за съдбовния край, осведоми Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР