Мъж бе наръган с нож посред бял ден на бул.

...
Мъж бе наръган с нож посред бял ден на бул.
Коментари Харесай

Двама шофьори на ТИР се сбиха, единият наръга с нож другия, който го би с палка

Мъж бе наръган с нож измежду бял ден на бул. " България " в Русе. Инцидентът се е случил през вчерашния ден, заяви ОДМВР-Русе.

На 10 март към 11:45 часа в полицията в Русе е получен сигнал за мъж, наръган с нож. На място са изпратени екипи на незабавна помощ и Второ районно управление (на МВР). При идване на адреса те са открили мъж на 44 година от гр. Габрово, лидер на тежкотоварен автомобил, който бил с порезни рани в региона на едната ръка и единия крайник. В непосредственост до него е имало телескопична палка, която той е предал на униформените.
 Областна дирекция на МВР-Русе Областна дирекция на МВР-Русе Източник: Zonanews

По данни на 44-годишния, сред него и различен лидер на товарен автомобил зародил спор на бензиностанция на бул. " България ", откакто той го помолил да измести ТИР-а си, с цел да може да зареди гориво, а след това се е стигнало до физическо сдърпване посред им.

Вторият участник – мъж на 62 година от гр. Стара Загора, служителите на реда са разкрили наоколо до ТИР паркинг на същия бул.. Той пък разказал, че след зародилия спор, другият лидер му е нанесъл удар в региона на главата и ръката с палка, по тази причина той пък извадил ножа си. При обзор в болничното заведение на 62-годишния са открити фрактура на кост на едната ръка, както и контузия на главата.

Случаят е документиран, осъществен е оглед на местопрестъпление и е стартирано досъдебно произвеждане по член 325, алинея 1 от Наказателен кодекс. Работата по изясняването продължава.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР