Мъж бе хванат в изневяра в резултат на снимка в

...
Мъж бе хванат в изневяра в резултат на снимка в
Коментари Харесай

От кога водиш в дома ни проститутки? Мъж бе хванат в крачка по СНИМКА в Инстаграм

Мъж бе заловен в невярност вследствие на фотография в Инстаграм. Любовницата разгласила фотография от спалнята, а жена му разпознала " познатите движимости ", оповестява " Маш ".  Любовница спалилась перед женой из-за фото в инстаграме из её спальни

Но Юлия (жената) не изгубила мозъка и дума, виждайки познатите си неща. Тя репостнала фотографията, оповестена от любовницата Влада, и подчертала, че това е панорама от спалнята на мъжа ѝ. " Наричам това " на лъжата краката са къси ". Къде ги намираш такива бе, @nazargrynko??. Такава смела, че зад заключен профил да пази афектирания мъж. Тика ми главата в някакви измислици на своето болно въображение ", написала Юлия Агранович.

Трябва да се означи, че някои въпреки всичко защитили любовницата, твърдейки, че мъжът на Юлия е отговорен за всичко. " В потрес съм, какъв козел! Юличка, това е за положително ", написа anna_soloviova_.

Голяма част от мненията обаче поддържат брачната половинка, а любовницата Влада я упрекват и настояват, че " тя ще си получи заслуженото ". " Да бе мирна седяла, да не би знамение видяла. Ако дамите бяха най-малко малко порядъчни, съзнателни, да имат възприятие за достолепие, то изневерите щяха да са доста по-малко ", написа viktoriawills.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР