Mail Boxes etc. (МВЕ) е новият различен играч на българския

...
Mail Boxes etc. (МВЕ) е новият различен играч на българския
Коментари Харесай

Mail Boxes etc: Персоналното отношение към клиента е най-важно за бизнеса

Mail Boxes etc. (МВЕ) е новият друг състезател на българския пазар за куриерски услуги и логистика с добавена стойност. Компанията е част от международна франчайз мрежа с над 2800 центъра за услуги в 53 страни по целия свят. На българския пазар компанията навлиза с помощта на партньорството си с " ИТА Груп България ".
Пилотният център на Mail Boxes etc. в България отвори порти през декември 2021 година в Garitage Business Park, постройка 3. През февруари следва разкриване на втори офис в центъра на София, на бул. " Витоша " 99.

" През идващите 5 години планираме да отворим 70 МВЕ центъра. От 2022 година " МБЕ България " ще работи и с бизнесмени, които желаят да получат лиценз ", споделя Васил Новков, районен управител в компанията.

През първите 3 години веригата ще бъде показана във всички огромни регионални градове в страната, както и в известните черноморски и планински курорти. Желаещите да се причислят към франчайза минават през развой на утвърждение и образования в действителна среда. В офисите на МВЕ ще намерите професионални куриерски услуги, фулфилмънт, щемпел, маркетингови решения и други услуги за дребни и междинни предприятия, онлайн магазини и частни клиенти.
Реклама
Една от главните цели на Mail Boxes etc. е да бъде покрай своите клиенти, да улеснява дейностите на бизнесмени, частни клиенти и компании в страната и по целия свят посредством лесна за достъп мрежа за разпространяване и персонализирани услуги и артикули. Офисите на МBЕ са мястото, където всеки чиновник е осведомен в дълбочина с бизнеса и потребностите на клиентите.
Мисията ни е People Possible
" Нашето схващане е, че персоналното отношение към клиента има най-голямо значение за бизнеса. Във времена, в които устойчивостта на един бизнес е сложена под въпрос, всеки търси опора в своите сътрудници. Предприемачите станаха внимателни и правят оценка от ден на ден надеждността, удобството и персоналното отношение и грижа. Наш главен фокус са дребните и междинните предприятия и фамилни бизнеси. Логистиката има значима роля във всички процеси, протичащи се в международната стопанска система, в това число бързото. Тенденцията се ускорява, дружно с дигитализацията на от ден на ден бизнеси и растящото търсене на фулфилмънт услугите ", споделя шефът на компанията инж. Емил Ботушаров.
Устойчиви практики
МВЕ предлага цялостна услуга, която включва магазинаж на стока, инвентаризация, професионално пакетиране, прибавяне на рекламни материали/персонализация на пакетите и на самата доставка до крайния клиент. МВЕ поема всички логистични процеси, тъй че клиентът да се концентрира върху главната си активност. Клиентите също по този начин могат да разчитат на екип от графични дизайнери и маркетолози за подготовката и реализацията на артикул, събитие или рекламна акция.
Глобализация
Физическите магазини отстъпват пред растящата наклонност и интерес към онлайн търговията. Услугите в бранша от ден на ден се концентрират върху потребностите на получателя, защото за покупки посредством електронна търговия получателят е този, който поръчва продукта и дефинира изискванията за доставка.
Реклама
Икономическите събития и растящите цени на горивата и силата нарушиха цялата верига за доставки и логистичната промишленост не е изключение. Успешните компании в бранша ще са тези, които оферират качество на услугите, еластичност и експедитивност в решения и са насочени към потребностите на крайния консуматор.
Повече информация на: Тел: +359 884 62 96 96 или *3377 Имейл: Сайт: Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Транспорт
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР