"Махнах се не само от телевизията, но и от държавата.

...
"Махнах се не само от телевизията, но и от държавата.
Коментари Харесай

Зуека напусна България и живее вече в чужбина

"Махнах се освен от малкия екран, само че и от страната. Маги ми предложи вид, в който да пътувам за лайфовете на "Маскирания артист ". Това е сериозен ангажимент. България е дъждовна страна със снегове и мъгли. Някой аероплан да закъснее и какво, лайфът ще пада ли? А и да оставям фамилията си по три дни в седмицата, също не желая. Причината да не съм в малкия екран е доста надълбоко фамилна. Решихме да сменим страната с друга, в която законите се съблюдават ". Това съобщи артистът Васил Василев - Зуека пред " ".

"Виждаме какви промени се вършат в България и накъде отива страната. От 31 години у нас съвсем нищо не се промени. Има някакви неща, само че те са дребнички. Главното, значителното, което трябваше да промени живота на българите, не се е случило. Ние сме най-бедната страна, страната, която не се чува на никое място, която постоянно ще слугува и за народа ще е доста неприятно, не за ръководещите ", споделя Зуека.

"Аз избрах едно малко по-добро бъдеще за детето си, за дребния ми наследник. Разликата сред България и страната, в която сме, е тъкмо тази - има едни закони, които се съблюдават, има и едни хора, които се грижат за бъдещето на страната си. За мен това е значимо сега. За моя живот от пиедестала на 56-годишната ми възраст работата е ясна. Няма какво да диря за себе си. Единственото, което мога да кажа, е, че извънредно добре започнах да продавам картини съвсем цяла година. Така че се заемам единствено и само доста съществено с изобразяване.

Аз директно не съм потърпевш от никого и от нищо. Но няма по какъв начин да се съглася нито с ръководещите, нито с безусловно никоя политика, която се води в България, че животът на българина, видиш ли, за 31 години толкоз доста се е трансформирал, и то към положително. Нищо не му се е трансформирало. Напротив. Храната му е доста по-скъпа от цяла Европа, той мисли единствено и само за храна и не може да си разреши безусловно нищо друго. Ако го направи, то е със заеми. Говоря за междинния българин и надолу. Това е същинската причина. За 31 години в България нищо не се е трансформирало ", разяснява артистът.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР