Магнитните бури ще ни удрят на четири вълни през август.

...
Магнитните бури ще ни удрят на четири вълни през август.
Коментари Харесай

Мощни магнитни бури през август

Магнитните стихии ще ни удрят на четири талази през август. Още при започване на месеца ще има мощни слънчеви изригвания.

Понеделникът ще бъде тестване за метеочувствителните хора, които усещат тези промени. Очаква се тя да засегне най-много хората, които имат сърдечни проблеми. Хората, които страдат от хронично главоболие, също ще усещат дискомфорт. Учените считат, че тя няма да е мощна и не чакат да повлияе на здравите хора, оповестява уеб сайтът zdrave.to.

Слънцето ще изригне и на 10 август. Бурята ще бъде със междинна активност. Метеочувствителните хора ще се усещат сънливи или изтощени. Магнитна стихия ще има и към средата на месеца. В интервала 13-14 август Слънцето ще подсети за себе си. По-силно съмнение в магнитното поле се чака сред 16 и 20 август. Геомагнитните съмнения със междинна активност могат да причинят главоболие, бодърствуване, а при някои хора даже и болки в ставите. Последната магнитна стихия за месеца се чака на 29 август.

Според учените измененията в магнитното поле въздейства на съвсем всички системи на човешкия организъм и на душeвността. Променливото магнитно поле основава повече проблеми на хората със сърдечни проблеми, настояват лекарите. То въздейства върху разширението и свиването на кръвоносните съдове. Затова може да сътвори проблеми с кръвното налягане.

Според изследвания положението на страдащите от исхемична болест на сърцето се утежнява 55% по-често по време на магнитна стихия, в сравнение с в останалите дни. 25% от пристъпите на стенокардия пораждат в дни с геомагнитни разстройства. При магнитни стихии по-чувствителните хора могат да усетят възприятие на паника, горест, психическо напрежение, нервност и бодърствуване. Здрави хора могат да изпитат тези чувства при мощни магнитни стихии. Трудни заспивания и чести пробуждания през нощта са присъщи при слънчевите стихии.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР