Магнитните бури не могат да се видят, но могат да

...
Магнитните бури не могат да се видят, но могат да
Коментари Харесай

Мощни магнитни бури през януари 2021 г

Магнитните стихии не могат да се видят, само че могат да се усетят. Метеочувствителните хора означават утежняване на здравето, главоболието и депресията. Експертите споделиха по кое време да ги чакаме през януари, съгласно портала PlanetaNovosti.com.

Според прогнозите за слънчевата интензивност през първия месец от годината, началото на януари ще е белязано от мощно слънчево изригване, което ще провокира мощна магнитма стихия. Промените в Слънцето ще отшумят и ще станат по-малко интензивни към средата на месеца.

Ето и интервалите на магнитни стихии, които се чакат през януари 2021 година:

Благоприятни дни на януари 2021 година

3-5, 7, 8, 10, 11, 13, 15, 17, 21-23, 25, 26, 29

Неблагоприятни дни на януари 2021 година

1, 2, 6, 9, 12, 16, 18-20, 24, 27, 28, 30, 31

През първия месец на новата година се чакат три магнитни стихии, които ще продължат известно време. Първият удар ще бъде при започване на януари - 1-ви-9-и. На слънцето ще се появи сериозна мълния. Мнозина ще усетят въздействието на галактическото време.

Средна стихия се чака на 12-18 януари. Това ще докара до промени в настроението и нараснала емоционалност. Тези дни няма да са най-хубавите за бизнес срещи.

Последният метеорологичен удар ще се състои на 24-31. Интензивността на магнитните трептения е междинна. Експертите поучават да си почивате повече и да се откажете от физическа интензивност.

За да оцелеете макар отрицателното влияние, коства си да ходите повече на чист въздух и да коригирате диетата си. За да поддържате психологично здраве, прекарвайте време уединено със себе си, в случай че е допустимо. Най-важното е пълноценният сън, който задава настроението за целия ден. Трябва да спите най-малко 8 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР