Магнитна буря ни удря днес. Слънчевото изригване ще е единственото

...
Магнитна буря ни удря днес. Слънчевото изригване ще е единственото
Коментари Харесай

Проф. Рачев: Магнитна буря ни удря днес, но не се притеснявайте да излизате

 Магнитна стихия ни удря през днешния ден. Слънчевото изригване ще е единственото за този месец, изясни пред " Телеграф " климатологът проф. Георги Рачев от Софийския университет " Св. Климент Охридски ".

Според синоптика се дават погрешки рекомендации при магнитна стихия да не се излиза на открито. " Колкото повече време прекарате измежду природата и измежду планината, толкоз по-добре ще бъде за здравето и душeвността ви, тъй че изобщо не обръщайте внимание на магнитната стихия ", разяснява климатологът.

В понеделник и вторник времето ще бъде хубаво като през днешния ден. Вторник се обрисува много топъл ден, като тук-там температурите ще надвишават 20 градуса в равнините. Напълно е допустимо живакът да удари 23-24 градуса.

В сряда времето у нас ще се дефинира от средиземноморски циклон, от чието придвижване ще зависят градусите в България.

" Има опция да прегърми, само че ще вали характерен пролетен дъжд, който ще е по натоварен, само че временен. В сряда ще настъпи захлаждане.

По основни превалявания поради средиземноморския циклон се чакат в четвъртък, който се обрисува да бъде относително студен ден на фона на предходните дни, прецизират синоптиците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР