Мъгливо е днешното утро в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

...
Мъгливо е днешното утро в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg.
Коментари Харесай

Мъгливо и студено утро в Пловдив, обещават пролет през деня

Мъгливо е днешното утро в Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Температурата на въздуха към 8.00 часа е 2 градуса по Целзий. Днес преди обяд по поречието на Дунав и в Горнотракийската равнина мъглата ще се разсее, видимостта ще се усъвършенства и над страната ще доминира слънчево време, с раздрана междинна и висока облачност.

Ще духа сдържан, в Дунавската низина и Лудогорието - краткотрайно мощен западен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 12° и 17°. 

Над планините ще доминира слънчево време с раздрана междинна и висока облачност. Ще духа мощен до плевел вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е 10°, на 2000 метра - към 5°.

Над Черноморието облачността ще бъде по-често забележителна, само че ще е без превалявания. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен западен вятър. Максималните температури ще са 11°-13°. Температурата на морската вода е 8°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала съгласно синоптиците от Национален институт по метеорология и хидрология.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР