Магията никога не е тъмна или светла, всичко зависи от

...
Магията никога не е тъмна или светла, всичко зависи от
Коментари Харесай

Добрите вълшебници: 3 знака на зодиака, в които се ражда силата на светлината

 Магията в никакъв случай не е тъмна или светла, всичко зависи от индивида, който основава магии. Точно както няма безусловно зло и положително, има единствено позиция. А има и гений, подарък, който човек получава при раждането си, само че доста зависи единствено от него.

Представителите на тези зодиакални знаци могат умерено да се нарекат положителни вълшебници. Просто тъй като имат тайнствен подарък, и развивайки го, те не се стремят да навредят на другите с негова помощ.

Напротив, доколкото е допустимо, те се пробват да оказват помощ, когато видят, че това в действителност е належащо.

Овен. Смята се, че тези хора не са най-търпеливите … И това е истина! Там, където липсва задоволително самообладание, Овните демонстрират непримиримост и съобразителност. Но те също по този начин са доста податливи на страсти и, в случай че се се разгорещят, могат да сътворят какви ли не неща.

Но Овните не са известни единствено с това, нали? Те имат много  качества. Освен това в зодиакалния кръг Овните са едни от най-силните във връзка с силата. И не са доста тези, които могат да се състезават с тях в това отношение.

Но даже и без всички мистични ангажименти, от време на време Овенът може да бъде наименуван добър магьосник. Защото представителите на тази зодия могат да се появят в точния миг и да ви поддържат както с думи, по този начин и с каузи.

Освен тoва те прелестно могат да споделят силата си с другите, от време на време без даже да знаят за това. Те са в положение по-добре от всички да отстраняват доста разнообразни негативи, просто като ги изгарят със своята сила.

Изглежда, че това е нелепост, само че когато не е нужно да се впускате в тривиални въпроси, такава дарба оказва помощ доста. За по-сериозни въпроси би трябвало да положите малко старания и всичко ще се получи. А знанията ще бъдат получени в самия развой. Може би те няма да бъдат толкоз подробни, както в книга, само че са надеждно научени на процедура.

Рак. Работата е там, че с представителите на Рака не всичко е толкоз просто, колкото може да наподобява.

Много от тях имат подарък за магия и демонстрират интерес към всичко това. Те учат нещо, четат разнообразни книги, от време на време доста съмнителни. И, несъмнено, те изпитват своите сили на процедура.

Но всичко се свежда до там, че Ракът имат соя подарък като нож с две остриета. Само по себе си това не е мрачно и не е ярко. Всичко ще зависи от това по какъв начин се употребява.

Защото Раците доста много мощен подарък за емпатия, той им разрешава да схващат възприятията на другите хора. Е, играят си това, само че всички тези игри изискват процедура и опит.

Понякога на Рака му трябват единствено няколко думи с цел да помогне на човек да се успокои … И също толкоз старания с цел да навреди. Трябва обаче да отдадете дължимото на Рака. Те в действителност не обичат да употребяват своя подарък за зло. Освен в случай че най-после не се изгорят и даже тогава не притеглят зло, в случай че другите способи са по-неудобни или неприятни от този.

Близнаци. Хора, чиято вътрешен глас може да надвиши всички рационални граници. В тайнствен проект представителите на този знак са надарени повече от всеки различен …

Но в това време те въпреки всичко си задават хиляди въпроси. Освен това въпросите нормално са едни и същи …

Въпреки че в реалност постоянно не е необходимо  да поставят някакви специфични старания, с цел да отстранен някоя магия, основана от различен. Достатъчно е да вземат свещ и да прочетат някакво проклинание. В този случай резултатът надвишава всевъзможни догатки.

Колкото и да е занимателно, те рядко съумяват съзнателно да основат проклятия и да навредят на някого. Но поради едните страсти,  да основат някакъв замърсен трик им е доста елементарно.

източник esotericblog

Магията на шаманите: Как да си върнете вашата сила от предишното и бъдещето

 

„ Хората те притеглят тъй като не разполагаш с задоволително сила. Всъщност, ти не се нуждаеш от тяхната сила. Ти  търсиш в тях своята сила. Но търсиш на  неверен адрес. Трябва ти…

Цялата публикация

Приложна магия: на практика препоръки за всеки ден

 

УТРО ==== Когато се разсъните, не започвайте неотложно диалог с никой. Древните източни мъдреци са споделили: „ Тогава опитът на нощта ще се придвижи в мъдростта на утрото. “   ==== Когато…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР