Магията на топло време вероятно ще достигне своя връх в

...
Магията на топло време вероятно ще достигне своя връх в
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Части от страната може да са по-горещи от Ибиса и Барселона този уикенд

Магията на топло време евентуално ще доближи своя връх в неделя и ще продължи до началото на идната седмица.

Синоптиците споделят, че към момента не е ясно какъв брой надалеч на север ще се разпространят топлите условия, само че Met Office чака температурите към момента да са много над междинните за сезона в северна Англия и в Северна Ирландия.

Югоизточната част е се чака да има най-високите температури от есенните горещини.

Температурите може да съответстват или надвишават тези на европейските ваканционни дестинации, като Атина, Ибиса и Барселона, споделят синоптиците.

Прочетете най-новото Прогнозата на Sky News тук

Средната октомврийска температура за Обединеното кралство е 13C (55,4F), съгласно метеорологичната работа – до момента в който краткотрайните данни демонстрират, че предишният месец е бил най-топлият септември в Обединеното кралство, регистриран в историята.

Метеорологическата работа сподели, че тези числа са „ доста повлияни “ от въздействието на изменението на климата.

Колко постоянно ще се появяват горещи талази?

Продуцентът на Sky News Крис Ингланд сподели: „ Ще стане извънредно топло за сезона през уикенда, изключително на юг, с вероятни 27C някъде в югоизточната част в неделя.

„ В южните елементи наподобява, че температурите ще се задържат доникъде на 20-те през първата част на идната седмица, само че не е несъмнено какъв брой надалеч на север могат да се простират топлите условия или какъв брой трайна може да бъде топлината там. "

Г-н Ингланд добави, че изискванията могат да видят най-високата октомврийска температура най-малко от 2018 година, когато бяха регистрирани 26,5C (79,7F). в Donna Nook на брега на Линкълншир.

Прочетете повече от Sky News:
Лорънс Фокс е задържан и уволнен от GB News
Световното състезание по футбол ще бъде хазаин в шест страни

Рекордната октомврийска температура е 29,9C (85,8F), записана в Грейвсенд, Кент, при започване на месеца през 2011 година

Въпреки че температурите ще бъдат над междинните за времето от годината, синоптиците споделят, че е малко евентуално критериите на Метеорологичната работа за гореща вълна да бъдат изпълнени.

Метеорологичната работа декларира, че публична гореща вълна е „ когато обещано местонахождение записва интервал от най-малко три поредни дни с постигане на оптимални дневни температури или превишаване на температурния предел на гореща вълна ".

Този предел варира според от окръга на Обединеното кралство.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР