Магията на футбола завладява света с подкрепата на Visa. Световният

...
Магията на футбола завладява света с подкрепата на Visa. Световният
Коментари Харесай

Visa продължава дългосрочния си ангажимент към жените във футбола

Магията на футбола превзема света с поддръжката на Visa. Световният водач в цифровите разплащания продължава своя дълготраен ангажимент към дамите във футбола и е главен спонсор на Световното състезание по женски футбол на FIFA, което се открива през днешния ден във Франция.

В края на 2018 година Visa стана първият спонсор на шампионата по женски футбол. Компанията разгласи дълготрайно партньорство с UEFA и беше спонсор на Европейското състезание за девойки до 17 години, което се организира в България сред 7 и 16 май.

Visa не стопира да въодушевява, поддържа и предизвиква дамите да сбъдват своите фантазии. „ От стадиона до пробното поле на стартъпите Visa насочва покана към света да отпразнува приноса и триумфите на дамите в спорта, бизнеса и нововъведенията. Партньорството на Visa в най-големия състезателен конгрес за дами тази година ще даде подтик за развиването на женския спорт, тъй като във Visa имаме вяра в универсалното приемане на дамите на всички места – от терена до заседателната зала “, сподели Красимира Райчева, управител на Visa за България.

Компанията се стреми да въодушеви и помогне на допустимо максимален брой дами да следват своя път и да съумяват във всичко с което се захванат, както зад бюрото по този начин и на терена. Световният водач в цифровите разплащания не стопира да основава нови начинания, нововъведения и стратегии за дамите в най-различни сфери. В началото на 2019 година Visa разгласи световната си самодейност – She’s Next (Тя е следващата), чиято цел е да предизвиква собственичките на дребни предприятия да развиват бизнеса си. Кампанията е част от трайния ангажимент на международния водач в цифровите разплащания към дамите бизнесмени.

Процентът на дамите бизнесмени в световен мащаб се усилва по-бързо спрямо този на мъжете, като над 163 милиона дами по света са почнали личен бизнес от 2014 година насам. Сред тях да вземем за пример са компанията за разплащания Square, както и търсачката за разнообразни услуги Yelp, които генерират доходи за стотици милиони долари. През 2019 година Visa провежда редица събития по целия свят, които ще дават на практика принадлежности, запаси, хрумвания и благоприятни условия за нетуъркинг на дами бизнесмени.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР