Магия или заплаха? Патрон и кръст за прокурори разследващи Нотариуса.

...
Магия или заплаха? Патрон и кръст за прокурори разследващи Нотариуса.
Коментари Харесай

Магия или заплаха? Патрон и кръст за прокурори разследващи Нотариуса

Магия или опасност? Патрон и кръст за прокурори проверяващи Нотариуса. „ В неделя на 11 февруари до мен бяха пуснати отчети, че двама от прокурорите от СГП, са получили закани за живота си. Единият е получил патрон в пощенската си кутия, другият, който е жена, е намерила кръст от клончета пред входната си врата. “ Това заяви основният прокурор Борислав Сарафов пред Висш съдебен съвет.

Той изпраща отчет на министър Атанас Славов, с цел да им бъде обезпечена отбрана.

Патрон и кръст за прокурори проверяващи Нотариуса

На въпрос дали е разполагал с информация за почтени клубове, магистратско въздействие, за съмнителни контакти сред съдии и лица с тежки репутационни вреди, Сарафов отговори:

„ Към сегашния миг не разполагам с сходна информация. Ако в границите на досъдебното произвеждане се открият сходни обстоятелства, бих помолил сътрудниците да ми ги кажат, с цел да ги показва с отчет до Висш съдебен съвет. Всяко едно име, което бих загатнал, ще почива клюки и догадки. Не е момента в този момент да се организира лов на вещици “.

На съвещанието участва и правосъдният министър Атанас Славов. Съдия Владислава Цариградска, която разгласи, че е била заплашвана от Мартин Божанов, по прякор Нотариуса, също беше участва на съвещанието.

Източник: 24 часа

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Крими & Темида.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР