Магистратите са категорични, че Анита Мейзер е убила Николай Димов.

...
Магистратите са категорични, че Анита Мейзер е убила Николай Димов.
Коментари Харесай

Нов Тотален Обрат С Убийството На Николай! Вижте Само Какво Разкриха Преди Малко За Анита Мейзер!

Магистратите са безапелационни, че Анита Мейзер е умъртвила Николай Димов. Но все пак има нещо, което не разрешава правосъдният развой да влезе в естествения си ход и варненката да получи съответна присъда.

Разследващите са безапелационни, че това което спъва процеса, е голословната убеденост на обвинената, че гибелта няма да настъпи, макар че тя е стегнала до краен лимит свинските опашки.

Самонадеяната силиконка е подценила освен физическата мощ на обичания си, само че и събитията, при които е настъпила гибелта му.

И тази Коледа Анита Мейзер ще прекара в пандиза. Вече 17-и месец тя е зад решетките. Тя получи присъда от 4 години и половина за непредумишлено ликвидиране и предложение на рушвет на еднообразен.

Разследващите са безапелационни, че във съдбовната нощ в жилището на Анита Мейзер не е имало трети човек – двамата с починалия Николай Димов са били сами в жилището.

Варненката е била уверена, че обичаният й ще преодолее тестването с помощта на физическата си мощност и по тази причина тя е стегнала свинските опашки, безапелационни са проверяващите.

Под внимание са взети и резултатите от посмъртното освидетелстване на Николай Димов. Според психолозите, той е имал държание, типични за мутра. ю

Като човек, който е живял в годините на прехода, починалият културист е възприел модела на мутренското държание. Той даже е бил гард на лица от ъндърграунда, тъй като по този метод се е чувствал важен.

Психолозите поясняват и смисъла на татуировката, която Николай Димов е направил в последния ден от живота си. Той е татуирал върху тялото си облик на Исус Христос. Това съгласно специалистите значи надценяване на личните благоприятни условия. Магистратите не подценяват и тези обстоятелства, написа „ България през днешния ден “.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР