Магистратите от Софийския апелативен съд оставиха окончателно в ареста Петър

...
Магистратите от Софийския апелативен съд оставиха окончателно в ареста Петър
Коментари Харесай

Мъжът, прегазил 15-годишния Филип в София, остава в ареста

Магистратите от Софийския апелативен съд оставиха дефинитивно в ареста Петър Тодоров. Той е упрекнат за причиняването на гибел при възможен предумисъл на 15-годишния Филип, който беше блъснато на пешеходна пътека в центъра на град София.

Обвиненият за злополуката Тодоров е изпил 6 бири преди да седне зад кормилото. Това е споделил самият той пред проверяващите.

Учителите на 15-годишния Филип, блъснат на пешеходна пътека, излизат на митинг

Припомняме, на 2 септември, малко след 21 часа Петър Тодоров блъсна момчето, което е пресичало по улица „ Гурко ”. Кръвната му проба сподели съществуване на 2,1 промила алкохол.

Пред съда Петър Тодоров още веднъж повтори думите си: “Страшно доста скърбя ”.

В правосъдната зала стана ясно още, че очевидец е разказал, че е чул от обвинения репликата - че не е спрял, а е нараснал скоростта, с цел да мине преди пешеходеца. По думите на прокурор Светлозар Костов - това несъмнено сочи за усещане на пътната обстановка и приказва за самоувереност на пътя, без значение от резултата.

В правосъдната зала стана ясно още, че очевидец е разказал, че е чул от обвинения репликата - че не е спрял, а е нараснал скоростта, с цел да мине преди пешеходеца. По думите на прокурор Светлозар Костов това несъмнено сочи за усещане на пътната обстановка и самоувереност на пътя, без значение от резултата.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР