Магистралите М-4 Дон, М-5 Урал са частично блокирани в Московска

...
Магистралите М-4 Дон, М-5 Урал са частично блокирани в Московска
Коментари Харесай

Три магистрали към Москва са блокирани, боеве във Воронеж

Магистралите М-4 " Дон ", М-5 " Урал " са отчасти блокирани в Московска област, оповестяват от Министерството на превоза на Московска област. Според Интерфакс придвижването по автомагистрала М-2 Крим е изцяло блокирано. Освен това отчасти е блокирана Ярославската автомагистрала, оповестява РБК.

Освен това са блокирани мостът над река Ока на Симферополската автомагистрала край Серпухов и част от автомагистрала М-2 " Крим " край Серпухов.

По-рано управляващите на Воронежка област оповестиха, че автомагистрала М-4 " Дон " също е блокирана от 464-ия до 777-ия километър.

Ограничено е придвижването на всички входове на автомагистрала " Дон " в Липецка област.

Междувременно изданието " Медиазона " (включено в регистъра на " задграничните сътрудници " ) разгласява видеоклип на собствен клиент , за който се твърди, че демонстрира колона от военна техника , движеща се към Москва по автомагистрала М-4 в района. Няма без значение удостоверение на тази информация.

По-рано беше обявено, че автомагистрала М-4 " Дон " - която минава през Ростов на Дон и Воронеж до Москва - е отчасти блокирана в Московска област.

Според губернатора на Воронежка област на територията се водят " оперативни и бойни дейности ".

На територията на Воронежка област се организират нужните оперативни и бойни дейности в границите на антитерористична интервенция, съобщи губернаторът на региона Александър Гусев.

Той отпредели като " ненадеждна " информацията от обществените мрежи за напредването на колони с военна техника на територията на региона.

Според източници на Би Би Си и Ройтерс наемници от ЧВК " Вагнер " са поели контрола върху всички военни обекти във Воронеж.
 Режим
Режим " Антитерор " в Москва и региона

Второ послание на Сергей Шойгу към военните
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР