Магистрала Струма се е разминала на косъм от срутване при

...
Магистрала Струма се е разминала на косъм от срутване при
Коментари Харесай

Експерт: АМ Струма край Дупница е била пред срутване

Магистрала " Струма " се е разминала на косъм от сриване при пожара край Дупница. Това описаха пред Нова телевизия строителни експерти. Материалът, от който е построено оборудването, може да изгуби здравината си от високата температура на огъня. Колкото по-горещо, толкоз по-пагубно за структурата на моста.

Магистрала " Струма " край Дупница остава затворена и през идващите дни след пожара в предприятието за преправка и изкупуване на вторични първични материали наоколо до автомагистралата на 13 август. Движението ще се реализира по обходни направления, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ".

Експертът инженер Владимир Жиянски като архитект е работил по виадуктите на " Витиня ". Той споделя за метода, по който се построяват сходни уреди.

" Вътре има с изключение на бетон и стомана. Те имат разнообразни температурни разширения, вследствие се получават вътрешни напрежения в структурата, а също така, до колкото е шуплест материал стоманобетонът, вътре има и влага, която с течение на времето се усвоява от цимента ", споделя Владимир Жиянски.

 Автомагистрала Виж още Автомагистрала " Струма " остава затворена : какво аргументи пожара под моста при Дупница
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР