Магистрала Хемус се очаква да бъде завършена през 2027 година,

...
Магистрала Хемус се очаква да бъде завършена през 2027 година,
Коментари Харесай

Караджов каза кога ще е готова АМ Хемус

Магистрала " Хемус " се чака да бъде приключена през 2027 година, а секторът до Велико Търново - 2025 година, съобщи в Плевен вицепремиерът и министър на районното развиване Гроздан Караджов.

" Пари за пътища има ", сподели Гроздан Караджов.

" По " Хемус " имаме ин хаус процедури, които не са направени по най-прецизния от позиция на закона метод. В последните четири месеца не е имало заплащания, само че се надявам в напълно скоро време да ни дадат този дългочакан отчет юристите за рисковете при другите разновидности. Веднага щом се позволи, ще разплатим цялата сума, пари в действителност има. Извършваме юридически одит на разновидностите, примерно при преустановяване на ин хаус договорите какви опасности носи страната, дали ще си получим назад дадените задатъци, по които няма направено безусловно нищо и дали няма да претърпим спомагателен риск от 15 % наказателна клауза, както са подписани тези контракти. Ако се стигне до някакъв компромисен вид, то той ще бъде тези контракти да станат прецизно строителни контракти, където гаранцията напълно ще се носи от изпълнителите ", добави министърът, представен от БНР.

В Плевен Караджов се включи със седемгодишните си близначки в маратона на другарството, чиято идея е да се помогне на деца с интелектуални усложнения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР