Магически свойства на метлата, за които трябва да знаете. Тя

...
Магически свойства на метлата, за които трябва да знаете. Тя
Коментари Харесай

Народни поверия, свързани с метлата

Магически свойства на метлата, за които би трябвало да знаете. Тя може да ви донесе както шанс, по този начин и неприятности.

Нашите предшественици са вярвали в магическата мощ на метлата. Много поверия са тествани през годините. Едно от тях споделя, че не би трябвало да има две метли в къщата.

Защо не трябва да държите няколко метли вкъщи?

Ако има потребност да промените метлата с нова, първо би трябвало да се отървете от остарялата. Едновременното наличие на две метли в къщата допуска, че цялото семейство може да пострада, а точно. Ще изпитвате финансови усложнения или някой може да напусне къщата.

Метлата е главният обект за поддържане на непорочност, също така се смята за знак на финансово благоденствие. Когато вкъщи се появят няколко метли, фамилията е застрашено от беднотия, съсипия и дефицит.

Старата метла би трябвало да се изхвърли колкото е допустимо по-далеч от къщата. Ако не извършите това, можете да привлечете разнообразни заболявания и беди. Не изгаряйте метлата, тъй като е допустимо да се появят кавги сред членовете на фамилията.

Желателно е метлата да се изхвърли на безлюдно място. След това, можете да си купите нова.

Магически свойства на метлата

Метлата е в положение да измете както неприятната, по този начин и положителната сила от вкъщи.

Трябва да се поддържа чиста.

Метлата би трябвало да стои на едно място от самото начало. Всяка година би трябвало да сменяте остарялата метла с нова. Смята се, че за една година тя гълтам всички негативи и по тази причина е желателно да се отървете от нея. Натрупаната сила ще си отиде с нея.

Поверия, свързани с метлата

За да привлечете благосъстояние, благополучие и триумф в дома, би трябвало да знаете по какъв начин вярно да съхранявате метлата.

Тя би трябвало да стои в ъгъла с дръжката надолу. В тази позиция тя пази дома от недоброжелатели.

Докато някой непосредствен е на пътя, не трябва да метете, тъй като може да го сполети неволя.

Когато готвите, не започвайте да почиствате, в противоположен случай ястието ще бъде безвкусно.

Не прекрачвайте метлата, с цел да не се разболеете.

Вижте още: Вещи, които изсмукват силата ви

Започнете да метете от входната врата. Ако го извършите по друг метод, можете да премахнете всички полезности от вкъщи.

Почистването би трябвало да завърши преди залез слънце. В противоположен случай можете да си навлечете беднотия и заболявания.
Не бива да давате метлата на непознати, единствено домакините могат да метат. Ако непознати създадат това, фамилията няма да бъде надарено.

Преди да започнете да метете, би трябвало да обърнете внимание на всички горепосочени препоръки и тогава можете да се отървете от вероятни проблеми.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР