Магически думи, казани от Али Баба Сезам, отвори се!“ са

...
Магически думи, казани от Али Баба Сезам, отвори се!“ са
Коментари Харесай

Това Е Същински Божи Дар За Жените: Предотвратява Създаването На Тромби, Очиства Червата, Предпазва Косата

Магически думи, казани от Али Баба „ Сезам, отвори се! “ са въодушевени от сусамовите семена, тъй като когато семената узреят, шушулките се разтварят.

По-стабилни нерви

Поради високата централизация на фитостероли, което е химичната конструкция, сходна на холестерол, това е мощен регулатор на мазнини в кръвта. Освен това, фитостеролите могат да понижи риска от рак и да усъвършенстват имунитета, написа " За дамата ".

Сусамовото масло е идеално за попречване на образуването на тромби, само че заради лецитин, който е с доста позитивен резултат върху нервната ни система се предлага за отмалялост, меланхолия. Доказано е, че заради съществуването на магнезий понижава болките при мигрена, главоболие и възстановява съня.

Яде се всяка заран на празен корем.

Сусамът също по този начин е добър за кожата, защото предотвратява развиването на бактерии, гъбички и акне, а също по този начин предизвиква работата на кожните хормони, дейно понижава белези, лекува сухота и сполучливо защищава сензитивната кожа.

Полезен при бременност

Това е многофункционална храна за здравето на дамите. Калцият от сусама е потвърдено, че понижава болката и спазмите в гладките мускули и облекчава проблемите при Постановление на Министерски съвет. Това е доста значимо в диетата на бременните дами, тъй като има от седем пъти повече калций от млякото. Сусамът съдържа диетични фибри, които доста оказват помощ при запек, което е постоянно срещано по време на бременност и се предлага.

Добавка към всевъзможни ястия

Храна, която сполучливо забавя стареенето, най-често се употребява в Близкия изток, африканската и азиатската кухня, само че в целия свят се употребява за подготвяне на разнообразни сладкиши. В Съединените щати той се употребява всеобщо като фалшификация на месо и зеленчуци, а сусамовото масло се употребява като сурогат на зехтина. Таханът е необятно прочут, подготвен от смилането на изпечените семена. Дори семената се подготвят на мляко.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР