Маги Сидерова станала моделка в тролея на път за училище,

...
Маги Сидерова станала моделка в тролея на път за училище,
Коментари Харесай

Маги Сидерова: Само у нас манекенките са с два метра нокти и татуировки

Маги Сидерова станала моделка в тролея на път за учебно заведение, разкрива самата тя пред „ Телеграф “.

 В началото на 90-те години стилния корифей Петър Генадиев не съумява да остане безучастен при типа на момичето с екзотична хубост и черна буйна коса, което се вози в тролей номер 3 на път за учебно заведение. Отива при нея и й предлага работа като модел. По това време няма доста организации, а манекенската специалност не е доста известна. Маги няма упоритости за модата, само че въпреки всичко се прибира в къщи с визитка в ръка и сериозен възторг.

Баща й не изключително удовлетворен от концепцията щерка му да бъде модел ,  а и тя самата мечтаела да стане художничка.  Тогава е ученичка в Бастилията и съгласно родителите й има по-важни неща, с които да се занимава. Последвало дълго увещание. Заветното „ да “ идва откакто реномето на господин Генадиев е тествано в известните фешън списания по това време „ Ева “ и „ Божур “. Така Маги стъпва на стилния подиум.

" Е, манекенската специалност и тогава не беше нещо, на което да се гледа супер съществено, само че беше работа, с която се изкарват спомагателни пари ", споделя Сидерова.

Маги с наслада си спомня за моментите от форумите на българската мода, на които е взела участие.

" На кастинг се ходеше изцяло натурален, без грим, без дълги нокти, без татуировки, по това време нямаш екстеншъни и изкуствени мигли. И нищо, че към този момент ни познаваха, трябваше да минем през кастинг. Това и до през днешния ден е по този начин по света. Работещи модели с два метра маникюри татуировки има единствено в България ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР