Маги обича предизвикателствата - съдбата й поднесе поредното такова. Търновката

...
Маги обича предизвикателствата - съдбата й поднесе поредното такова. Търновката
Коментари Харесай

Момчета, вие тези тръби да не ги лепите с канцеларско тиксо?

Маги обича провокациите - ориста й сервира следващото такова.

Търновката бе предизвиката от ВиК " Йовковци " да подготви храната за празненството на детето й без да има вода. Тя обаче се е справила сполучливо, тъй като това е следващият (и сигурно не последният) теч в региона на ул. " Георги Измирлиев ", който случва от няколко дни, а не от през днешния ден. " Та напълнихме тубите " за всеки случай " и о, знамение, този случай взе, че се случи! Водата спря през днешния ден по обяд! ", жалва се Маги Ковачева в обществената мрежа Facebook.

Тя декларира, че за нея не е проблем, че е приготвяла храната без вода и се е поливала с канче... Не, не е проблем и че кухнята й е била затрупана от посуда - все някокога ще й се случи да измие. " Проблемът е, че от началото на годината, това е не знам кой по последователност теч в този регион. ", споделя Маги.

" Проблем е, че на никой не му иде на акъла да направи разбор за какво това се случва в къса честота. Още по-голям проблем е, в случай че някой въпреки всичко е направил подобен разбор, само че продължава да си бърка в носа. Проблем е, че някой някъде очевидно не желае да реши тези обстановки генерално. Проблем е, че може би някой някъде има интерес да се копае непрестанно, без значение качеството на ремонта. То е ясно, че аз през днешния ден ще понамирисвам на гостите, но кво да се прави. То някои от тях също са от Пишмана, тъй че дружно ще си воним. ", написа още Ковачева.

Жената се обръща и към ВиК експертите със следния въпрос: " Момчета, вие тия тръби да не би да ги лепите с канцеларско тиксо? ".

" Безотговорност, селски тарикатлък, тънка прозорливост на националния воин Хитър Петър. Този феномен се пръкна и разви последните 30 години в изискванията на българската `демокрация` ", с тези думи Емилия, една от коментиралите обявата, разказва обстановката.

На К. Петрова пък към този момент почнало да й писва, тъй като прекъсването на водоснабнядането се случвало всяка събота. " Дано в неделя да я пуснат ", надява се Стефан.

Цялата обява на Маги Ковачева вижте тук:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР