Маги Желязкова, която от няколко години настоява да бъде представяна

...
Маги Желязкова, която от няколко години настоява да бъде представяна
Коментари Харесай

Къде изчезна силиконът на Маги Желязкова?

Маги Желязкова, която от няколко години упорства да бъде представяна с новата си фамилия Сидерова, желае да се завърне към естествената си визия . Моделката постоянно може да бъде забелязана без грим, като не се тормози и в обществените мрежи да качва фрагменти без макиаж и филтри. Последователите на смуглата хубавица се усъмниха, че май е махнала силиконовите импланти от бюста си. „ Уикенд ” видя, че в действителност Маги е очевидно по-плоска и като че ли към този момент е с естествените си гърди.
Носителката на купата „ Мисис България 2003 ” от две години не е част от предаването „ На кафе ”, където се изявяваше като кореспондент няколко сезона. Брюнетката признава, че сега не се занимава с нищо, като е посветила цялото си време на самоусъвършенстване и обгрижва околните си, които са били на по-заден проект през годините, поради уговорките й.

„ Радвам се, че най-накрая имам време за околните и за себе си. И този миг, в който човек остава без кой знае какъв брой публични задължения, също е доста прекрасен, би трябвало да е част от живота и да бъде изживян. В подобен интервал съм от две години ” – признава Сидерова.

Екзотичната хубавица в никакъв случай не е криела, че има силиконов бюст , който надалеч не беше обилен и пошъл. Маги имаше към 300-330 кубика във всяка гърда, само че през днешния ден няма и помен от имплантите.

Бившата кореспондентка на Гал а към този момент очевидно е много плоска, само че почитателите й я харесват и по този начин. Даже я поздравяват за решението й да се отърве от силикона, както най-вероятно е направила. Моделката от години тренира интензивно във фитнеса и то с огромни тежести, само че не е допустимо да е „ стопила ” изкуствените си гърди, а по-скоро е решила да се отърве от тях и по този начин наподобява очевидно по-добре. Маги има хиалурон в устата и това е единствената промяна на 48-годишната брюнетка.

„ Мисис България 2003 ” не е единствената известна българка, която сподели „ не ” на силикона. Преди няколко години Енджи Касбие се върна към естествената си визия. Популярната диетоложка имаше импланти в гърдите и хиалурон в устните си, само че ги разкара и повече не се е докосвала до пластичната хирургия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР