Маги Халваджиян разширява екипа си с хора, които не са

...
Маги Халваджиян разширява екипа си с хора, които не са
Коментари Харесай

Маги Халваджиян с извънредно решение! Взе под крилото си култов журналист, а Рачков…

Маги Халваджиян уголемява екипа си с хора, които не са част от огромната арменска фамилия. Известният продуцент реши да подаде ръка на знаков публицист, който от известно време е без работа и изпадна в недружелюбност. 

Продуцентът на „ Като две капки вода “ и „ Маскираният артист “ сигурно няма да съжалява за избора си, защото въпросното лице е от дълги години в шоубизнеса и има завързани другарства с едни от най-големите звезди в България, което сигурно ще е от изгода на Халваджиян и плановете му.

Става въпрос за светския публицист Антон Стефанов, който остана без работа и приходи преди няколко години. Оттогава чака оферта и откакто кабелна телевизия го подведе, той реши да смени попрището си и стартира да рисува картини. Негови заможни другари се отзоваха и купиха първите му творби, само че Маги Халваджиян се отзовал с мечтаната оферта и Антон приел незабавно.

Най-вероятно Антон Стефанов ще бъде зает като редактор на новото светско предаване, което Халваджиян приготвя. Водещ ма занимателното шоу ще бъде Димитър Рачков, което изяснява отсъствието му като водещ на последния сезон на „ Маскираният артист “, както и на идния сезон на „ Като две капки вода “.

Антон Стефанов е удовлетворен от поканата на арменския продуцент, защото в последните месеци е бил изпаднал в жестока меланхолия. „ Отива си една година, която по-добре да не беше идвала! Преживяхме я някак си, само че ще я помним дълго. Очаквах 2020-а с вяра. Надявах се да е заредена с позитивни трептения. Но уви! Така и не получих чаканото предложение за работа “, написа Стефанов в последните часове на отминалата си 2020-а година. И тъкмо тези думи са трогнали Халваджиян, който не губи време и го уреди с доходоносна работа./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР