Маги Халваджиян има намерение да придърпа Мария Игнатов отново в

...
Маги Халваджиян има намерение да придърпа Мария Игнатов отново в
Коментари Харесай

Интригата е голяма: Халваджиян взима Мария Игнатова обратно,...

Маги Халваджиян има желание да придърпа Мария Игнатов още веднъж в екипа си след окончателното прекъсване на предаването „ Папараци”, на което тя е водещ. Двамата имали среща неотдавна, на която са обсъждали вероятни планове и креативен проекти. Откакто Мария се раздели с Димитър Рачков, връзките ѝ с Халваджиян също охладняха, само че очевидно ще намерят път един към различен.

Срещата на Мария Игнатова с Маги Халваджиян е била в заведението на Кремена Халваджиян, покрай Софийския университет. С тях е бил и настоящият мъж на русокоската – Ивайло Нойзи Цветков. Тримата демонстрираха обща фотография, с което намекнаха, че кроят общи креативен проекти. Какви обаче са те, към момента не е публично обявено. Най-вероятно става въпрос за ново предаване, което Мария ще води.

А нищо чудно Нойзи също да е забъркан в него по някакъв метод – или като водещ, или като сценарист.Както „ Уикенд” писа, има съществени проекти шоуто „ Папараци”, в което Игнатова работи сега, да бъде свалено от ефира на Би Ти Ви в края на месеца сякаш за лятна почивка, само че де факто за непрекъснато. Това значи, че русокоската ще остане без работа за следващ път в последните години. Кариерата й не върви, откогато се раздели с Димитър Рачков.

Маги обаче, най-вероятно под влияние на жена си Кремена, която е близка с Мария, от време на време й намира по някоя службица, едвам захлеби. Отначало я вкара в онлайн версията на сваленото от Нова тв шоу „ Господари на ефира”, по-късно й удари едно рамо в основаването на лично комедийно шоу, което обаче не се увенча с необикновен триумф. Накрая я прати в „ Папараци” при Иван и Андрей, само че русокоската за следващ път бе застигната от неприятен шанс.

Още преди месеци продуцентът изясни, че я е „ дал назаем” на сътрудниците си и, когато задължението й с тях завърши, ще си я прибере назад. Какво обаче ще й даде да работи, към момента е мистерия.В заведението, където е била извършена срещата, се снима огромна част от сериала на Би Ти Ви „ Пътят на честта”, който е продуциран от Маги. Възможно е Мария да получи дребна роля в него, каквато имаше и в различен сериал на Халваджиян – „ Полицаите от края на града”. Любопитно съвпадане е, че и този продукция се сгромоляса с гръм и тропот, тъкмо както „ Господарите”, комедийното шоу на Игнатова и „ Папараци”.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР