Маги Халваджиян е човек без цензура и нищо не е

...
Маги Халваджиян е човек без цензура и нищо не е
Коментари Харесай

Маги Халваджиян побесня след новинарска емисия

Маги Халваджиян е човек без цензура и нищо не е в положение да го спре, когато желае да каже или да покаже нещо в ефир, а в тази ситуация – от трибуната в личния си фейсбук. Продуцентът рядко си разрешава по-груб изказ, само че този път крепко му е прикипяло, щом не спести нито щрих от бесовете си.

Повод за гнева на Маги станаха серия от новинарски излъчвания, в които дефилира една и съща тематика, евентуално измествайки фокуса за редица други, след която продуцентът просто нямаше по какъв начин да си спести мнението.

„ Няма 2 въжен превоз! Няма бизнес! Онези псуващите по опашките сега няма и да се върнат повече! ”, написа той в обществените мрежи, а поста му за броени минути натрупа стотици лайкове.

„ В исторически проект сме потвърдили неналичието си на предвидливост! Дори бяхме на страната на губещите във втората международна война! Знаем добре какво ни костваше това! Вече 2 седмици централна вест по малките екрани е Ф-16! Вече и пеленачетата знаят какво е ГРИПЕН! Ебаси Безумието! ", продължава Халваджиян. И не стопира дотук!

" Сигурно пазаруването на аероплан е двуседмична вест единствено в България и Сомалия! УНИКАЛНА ДЪРЖАВА!!! ”, приключва поста си той, предизвиквайки вълна от коментари. В тях той не е единствено е подкрепян в позицията си, само че е и насърчаван да не се отхвърля да я дава и даже, в случай че може по-често. /show.blitz.bg



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР