Маги Халваджиян даде мощен рестарт на тв кариерата на Ники

...
Маги Халваджиян даде мощен рестарт на тв кариерата на Ники
Коментари Харесай

Ники Кънчев е детектив в „Маскираният певец”

Маги Халваджиян даде мощен рестарт на тв кариерата на Ники Кънчев тъкмо когато се заприказва, че с нея е свършено след финала на „ Биг Брадър ”. Водещият още веднъж ще пръска осведоменост и сексапил от дребния екран – този път като част от екипа на новото шоуто на Нова тв „ Маскираният артист ”, научи HotArena. Ники ще влезе в ролята на детектив, който би трябвало да познае тъкмо кой стои зад маските, скриващи лицата и всички участници в предаването. Същата задача в шоуто ще имат и Гала, Мария Илиева и Герасим Георгиев-Геро.

Ники Кънчев е извънредно влиятелен водещ с голяма осведоменост и обща просвета – „ интелигентно момче, което постоянно е било доста любопитно ”, обоснова избора си на детектив продуцентът Маги Халваджиян. Защо вкарва в предаването си тъкмо господин „ Биг Брадър ” вместо някой различен образован и любопитен българин? Защото Кънчев познава съвсем всички всемирски персони в страната, което ще направи разпознаването на участниците по-лесно. Същата била повода да вкарат в панел „ Детективи ” Гала , през чието студио е минал кой ли не. Мария Илиева пък дължи мястото си в шоуто на обстоятелството, че имала „ най-надарените уши в България ”. Певицата можела да разпознае всяка бленда, а гласовете на участниците сега, в който пеят на сцената, ще са единствената част от тях, която няма да бъде скрита от никого. Те обаче ще имат правото да го преправят.

На целия този осведомен със светските персони екип изпъква името на Герасим Георгиев-Геро, който призна в среща с публицисти, че нито има слух, нито натъртено око, нито познава виповете в страната. Тъй като обаче е занимателен, Маги решил, че ще може да разсмива хората пред тв приемниците. Актьорът имал прецизен проект по какъв начин да разкрие хората зад маските, в случай че са негови сътрудници. Щял да прегледа стратегиите на театрите в събота, когато ще се излъчва шоуто, с цел да види кой няма представления. Щом не е на сцената, значи е зад маската, е логиката на Геро. Другият вид следствие, който считал да организира, бил да кани всички в сектора на бира в събота вечер. Откаже ли някой заради различен ангажимент, значи взе участие в предаването.

Четиримата „ детективи ” ще могат единствено да допускат кои са хората зад маските. Дали са познали, ще излиза наяве чак когато участниците ги смъкват. Всяка седмица това ще прави един от тях. Кой ще бъде той, дефинират феновете. По време на шоуто те гласоподават в поддръжка на индивида, който харесват най-вече. Който получи минимум гласове, отпада и смъква своята маска. Ако че някой се разкрие отвън този правилник, даже и пред своите близки, го грози наказателна клауза в голям размер. Продуцентът отхвърли да посочи сумата, с която ще глобява, само че няколко пъти акцентира, че цифрата е „ голяма ”.

Още преди да стартира договарянията с възможните участници, той ги карал да подписват контракти, че няма да разкриват никаква информация. В тези контракти била посочена въпросната сума, която ще дължат, в случай че нарушат тайната. Дължат я освен участниците в шоуто, само че и всички, с които са водени договаряния, само че след това кандидатурите им са били отхвърлени, написа Уикенд.

Продуцентът е наел компания за сигурност, която да го съветва тъкмо по какъв начин да пази самоличността на хората зад маските. За да отидат до студиото, те ще бъдат взимани от секрети места, облечени в специфични костюми, които изцяло ги скриват. Ще ги вози водач и ще ги обслужва помощник, които не знаят самоличността им. Маги разгласи, че не го интересува какво ще споделят на фамилиите си въпросните хора, нито дали тайната, която пазят към присъединяване си, ще ги докара до бракоразвод. Важното е да не се разкриват досега, в който маските им ще би трябвало да бъдат свалени.

Самите маски и костюми били голямо предизвикателство освен за разработване, само че и за носене. Някои от тях тежали по 100 кг, били снабдени със специфични микрофони, с цел да се чува гласът на хората зад тях, обувките пък били със специфични платформи, с цел да не проличава растежът на индивида, който ги носи. Засега се знае, че има три мъжки маски, зад които стоят дами. Общият брой на участниците е 16. В началото те ще бъдат разграничени на две групи, всяка от които ще се появява в ефир през седмица. След като отпаднат задоволително на брой хора, групите ще се обединят в една. Човекът, който финален смъкна маската си, печели играта. Каква е премията, още не се знае. Но няма да е финансова, защото съгласно Маги Халваджиян известните хора, които вземат участие в сходни стратегии, нямат потребност от парични награди.

Тази имитация много развесели водещия Васил Василев-Зуека, който беше седнал до продуцента по време на представянето на новия формат пред публицисти. Колегата му Димитър Рачков не съумя да пристигна поради представления отвън София. На старта на шоуто в събота от 20 часа обаче щял да участва. Не се знаело тъкмо какво ще вършат водещите по време на шоуто. За тях цялото предаване било цялостна мъгла, всичко се пазело в загадка, в това число тяхната роля на сцената. България e една от първите страни, които вършат този формат. В Съединени американски щати той бил същински шлагер, в който на сцена излизали Никол Шерцингер, Ла Тоs Джексън, Джени Маккарти и други Родината на самото шоу е Южна Корея.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР